با حضور کارشناسان پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور؛

بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه ‌برداری و اطلاعات مکانی برگزار شد

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۶ کد : ۵۱۵ اخبـــار پژوهشگاه
بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی (ژئوماتیک ۱۴۰۳) در روز یکشنبه ۹ اردیبهشت سال جاری با حضور کارشناسان پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه ‌برداری و اطلاعات مکانی (ژئوماتیک 1403) با حضور مقامات کشوری و لشگری، جامعه دانشگاهی، صاحب‌ نظران، متخصصان حوزه نقشه برداری و همچنین کارشناسان پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور در محل سازمان نقشه برداری کشور برگزار شد.

این همایش در هشت محور اصلی از جمله، تعیین موقعیت، ناوبری و چارچوب ‌های مختصاتی زمین مرجع، فتوگرامتری و سنجش‌ از دور (پهپاد، سامانه ‌های پویای تولید و به روزرسانی نقشه و اطلاعات مکانی و ...)، سامانه‌ ها و زیرساخت ‌های اطلاعات مکانی (GIS & SDI) و مدیریت منابع مکانی غیر متمرکز، آبنگاری (چارت دریایی، تغییرات تراز دریا، ایمنی دریانوردی، کاداستر دریایی و MSDI)، کارتوگرافی (اطلس ‌های پویا، نقشه ‌های تعاملی و تقاضا محور، نام‌ های جغرافیایی و تقسیمات کشوری)، فناوری ‌های نوین در حوزه اطلاعات مکانی (شهر سه بعدی، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، متاورس و ...)، سیاست ‌ها، قوانین، استاندارد‌ها و تنظیم گری در حوزه مدیریت اطلاعات مکانی، کاربرد اطلاعات مکانی در (دولت الکترونیک، اقتصاد دیجیتال، حدنگاری، آمایش سرزمین، توسعه دریا محور و سامانه‌ های تصمیم ‌یار مکانی) و کاربرد اطلاعات مکانی در (مدیریت بحران، مدیریت منابع طبیعی، اقلیم و محیط زیست، حمل و نقل و ...) و با هدف نمایش دستاوردهای علمی کشور در حوزه اطلاعات مکانی و صدور خدمات مهندسی به کشورهای منطقه برگزار شد.

همچنین، برگزاری 11 کارگاه آموزشی، 8 سخنرانی و 2 نشست تخصصی، از دیگر برنامه‌ های جانبی این رویداد بود.

شایان ذکر است، پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از اعضای اصلی شورای سیاستگذاری بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی (ژئوماتیک 1403) بوده است.

کلید واژه ها: وزارت راه و شهرسازی سازمان هواشناسی کشور سازمان نقشه برداری کشور پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور ژئوماتیک 1403