در راستای توسعه تعاملات بین المللی؛

بازدید نماینده سازمان جهانی هواشناسی از مرکز بین المللی مطالعات توفان های گردوخاک

۱۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۵ کد : ۲۱۰ اخبـــار پژوهشگاه
تعداد بازدید:۱۱۷۹
بازدید نماینده سازمان جهانی هواشناسی از مرکز بین المللی مطالعات توفان های گردوخاک

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، در حاشیه برگزاری اجلاس بین المللی مقابله با توفان های ماسه و گردوغبار که به میزبانی جمهوری اسلامی ایران در تهران برگزار شد، آقای عطاء حسین "مسئول هماهنگی برنامه پیش بینی وضع هوای شدید(SWFP) سازمان جهانی هواشناسی(WMO)" ضمن حضور در پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور و بازدید از مرکز بین المللی مطالعات توفان های گردوخاک این پژوهشگاه با مهدی رهنما "رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور" دیدار و گفت و گو نمود.

در این نشست که با حضور ابراهیم فتاحی "معاون پژوهشی و فناوری پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور" و ساویز صحت کاشانی "رئیس مرکز آموزش منطقه ای سازمان جهانی هواشناسی در تهران" برگزار شد، نماینده سازمان جهانی هواشناسی از نزدیک در جریان آخرین دستاوردها و پروژه های شاخص این مرکز به ویژه طراحی و راه اندازی سامانه های ارزیابی هشدار گردو خاک، پایش و پیش بینی گرد و خاک برای 25 کشور، پیش بینی و هشدار سیل، پیش‌بینی و هشدار آلودگی هوای ۱۰ کلان شهر، نسخه نرم افزار کاربردی موبایلی هوای اربعین و راه اندازی سامانه های توصیه ای هواشناسی برای محصولات کشاورزی استراتژیک قرار گرفت.

وی پس از استماع کلیه موارد ضمن تایید و تقدیر از فعالیت های انجام گرفته و در دست اقدام این مرکز بین المللی اظهار امیدواری نمود تا در آینده نزدیک همانند برنامه نرم افزار موبایلی هوای اربعین شاهد بهره مندی عموم جامعه از این اطلاعات و داده های خاص هواشناسی باشیم تا با در دسترس قرار دادن این اطلاعات از خسارات و هزینه های ناشی از پدیده های جوی به اندازه قابل ملاحظه ای جلوگیری نمود.   

شایان ذکر است، عطاء حسین "مسئول هماهنگی برنامه پیش بینی وضع هوای شدید(SWFP) سازمان جهانی هواشناسی" می باشد. از اهداف این برنامه می توان به بهبود و تقویت پیش بینی وضع هوای شدید و ارائه خدمات هشدار از جمله خدمات پیش بینی و هشدار مبتنی بر تاثیر (IBFWS) در کشورهای در حال توسعه و کشورهای کمتر توسعه یافته (LDCs) و نیز جزایر کوچک در حال توسعه اشاره نمود.

این برنامه در حال حاضر ۸۵ کشور دنیا را در مناطق مختلف جهان تحت پوشش قرار می دهد و هدف آن مشارکت در ابتکار سازمان ملل در هشدارهای اولیه برای همه (EW4All) از طریق گسترش پوشش جغرافیایی و پیشرفت های فنی بیشتر است.

کلید واژه ها: وزارت راه و شهرسازی سازمان جهانی هواشناسی سازمان هواشناسی کشور پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور مرکز بین المللی مطالعات گردوخاک عطاء حسین


نظر شما :